Sunday, May 24, 2015

Marokkolainen peitto

Olen ihastunut marokkolaisiin tuotteisiin joita Zoco Home myy. Meillehän on tulossa heiltä tilatut laatat keittiön lattiaan, ja niitä tilaillessani bongasin nettikaupasta upean käsintehdyn peiton joka olikin sitten heti pakko saada-osastoa. En muista omistaneeni sänkypeittoa aiemmin, sängyn päällä on saattanut ehkä lojua jotain vilttejä tai torkkupeittoja ikäänkuin peittona, mutta nyt sitten löytyi tämä ja olen niin tyytyväinen ostokseeni.

Näitä pompom-peittoja on saatavilla harmaan lisäksi valkoisena, sekä harmaana hopein tai kultaisin raidoin. 

Wednesday, May 20, 2015

Uusi lippis

Posti toi pojalleni uuden lippiksen. Hän sai valita itselleen lippiksen Hatstoren lastenlippisvalikoimista ja päätyi äidinkin mieliksi tähän kasarihenkiseen Foxin lippikseen. Uusi lippis innostaa sen verran että se on päässä aamupalallakin.

Hatstorella on Skandinavian suurin valikoima pipoja ja lippiksiä, ja heillä on ilahduttavan laaja mallisto myös lasten lippiksiä, mm. merkeiltä New Era, Billabong, Burton ja DC.

Meillä on selvästi alkanut se aika, jolloin aletaan samaistua kavereihin. Lippis on ollut yksi tärkeistä asioista joka pitää olla, koska kavereillakin on. Ja nyt ei enää aina kelpaakaan äidin valitsemat jutut. Onneksi pojallani on hyvä maku, ja äiti on aina kuitenkin se joka päättää mistä ostetaan.

Täältä selaamaan Hatstoren valikoimia.

*blogiyhteistyö*

Saturday, May 16, 2015

Vanhaa uutta

Tämä koti se on hakenut viime aikoina muotoaan. Meillä on käynnissä tulevaa muuttoa enteilevä uudistus, tai oikeastaan vanhennus. Pikkupöytä, vanha opetustaulu, pyöreä peili ja afrikkalainen naamio ovat kierrätysryhmistä, huutokaupoista ja kaupunkitapahtumista löytyneitä vanhoja aarteita. Pidän vanhasta mutta vastapainona pitää olla jotain modernia, sillä en tykkää asua museossa. Mustavalkoinen sisustustyyli tuntuu kuitenkin jääneen taakse.
Monday, May 11, 2015

Tian luona kylässä

Kyläilin taannoin Tian kotona Barcelonassa. Mikä ihana asunto, miten mahtava valo. Ja nuo ikkunat ja katto! Tuli ihasteltua sikäläistä rakentamista ja myös sitä, miten helppo Barcelonassa on sisustaa kierrätystavaroilla. Ylimääräiset huonekalut on tapana jättää kadulle odottamaan uutta omistajaa, sen kuin poimii mukaansa.

Tästä Tian jooga-aiheiselle sivustolle: Art Of Doing Yoga


Sunday, May 10, 2015

Hyvää äitienpäivää!

Sain tänään äitienpäivänä upean esineen. Vanhan kehystetyn kuvan, josta vakavana katsova nuori nainen on minulle sukua, äiti hänkin. Isoäitini, jota en koskaan tavannut. 

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja isoäideille!