Wednesday, March 26, 2014

100happydays ja Räsytyynyt

Minutkin löytää Instagramista nykyään, tunnuksella johannalevomaki. Insta kyllä koukuttaa helppoudellaan ja visuaalisuudellaan. Hauskoja on myös kaikenlaiset Instagram-haasteet. Itse aloitin juuri #100happydays-haasteen, jossa kuuluu postata sadan päivän ajan päivittäin kuva jostakin asiasta, joka tuo itselle onnellisuutta elämään. Hyvä idea joka saa miettimään positiivisia asioita omassa elämässä, sen sijaan että vatvoisi niitä harmillisempia juttuja. Elämä on täynnä kaikkea ihanaa!


Tuunasin eilen illalla vanhasta räsymatosta tyynynpäällisen. Siihen meni aikaa, jopa puolisentoista tuntia. Peukaloni on aivan hellänä neulan työntämisestä paksun tyynyn kuteiden läpi. Vinkki: tällaista tehdessä kannattaa käyttää sormustinta... Lopputulos on kuitenkin aika hauskan näköinen, ja parasta hyötykäyttöä vanhoille räsymatoille. Räsytyynyt on ihan mahtavia kesäksi vaikkapa parvekkeelle tai terassille, tai vaikka piknikille istuinalustoiksi (ja kokoajanhan ne piknik-kelit lähenee....)

Lisää räsytyynyistä Stiplu.:ssa (ja myös Vallilan 70€ arvoisen räsytyynyn arvonta). 

Saturday, March 22, 2014

Thursday, March 20, 2014

Vintagea lakanoissa

Olen hitaasti nukahtavana ihmisenä jokseensakin fiksaantunut vuodevaatteisiin. Niiden kuuluu olla mieluisat, jotta uni tulee nopsakammin. Juuri vaihdettuihin lakanoihin sujahtaminen on parasta. Yleensä sängystä löytyy mustaa, harmaata, valkoista, raitaa, ruutua, pellavaa, fleeceä. Nyt on kevään kunniaksi vähän värikkäämpää ja vanhempaa! Mukavasti pehmeäksi kuluneet ja tähän päivään hyvin säilyneet lakanat on oiva vaihtoehto ja tuo vähän väriä muuten mustavalkoiseen kotiin.
Sunday, March 16, 2014

Valkoista seinää

Muutamat kuvat A:n huoneesta, jossa seinät ovat saaneet valkoisen maalikerroksen entisen harmaan päälle. Sängyn maali on joistain kohti tosi pahasti kulunut joten sekin kaipaisi uutta maalipintaa päällensä. Maalaisiko sen sitten valkoiseksi, tai ehkä jopa mustaksi?


Wednesday, March 12, 2014

Dead Birds & Lionheart

Olin onnekas ja sain hamstrattua itselleni Dead Birds & Lionheartin käsinmaalatun ja -printatun Land, all of it- villa/modaalitopin. Toppi on niin kaunis että olen halunnut pitää sen esillä makuuhuoneen seinällä. 

Olen blogannut tästä Tamperelaisesta vaatemerkistä joskus aiemminkin. Dead Birdsille ominaista on kekseliäät, epäsymmetriset leikkaukset ja taiteelliset printtikuosit. Käyttämänsä materiaalit ovat hyvin laadukkaita, ja vaatteet kestävät aikaa.

Dead Birdsiä myy ainakin Tamperelainen Super mukava


Tuesday, March 11, 2014

Kevätaurinkoa ja blogin uutta ilmettä

Miten mahtavaa kun aurinko paistaa! Valon lisäännyttyä tekee mieli saada kotiin vihreyttä leikkokukkien muodossa. 


Blogillani on uudistunut ilme, kuten huomata saattaa. Sivu on vielä vähän kesken- tilanne korjaantuu lähipäivinä. Alkujaan en ollut varma miten tämän minun vanhan blogin käy kun perustan uuden, mutta uusi blogi onkin vain ruokkinut bloggaamisinnostustani. Hyvä niin!


p.s: Olen käynyt viime aikoina myös Kuussa, siitä lisää tarinaa Stiplussa ;)

Sunday, March 9, 2014

Eteistä

Kotini eteinen on ollut aina hankala sisustaa ja kuvata. Se on pitkä ja kapea tila, jonka toisella seinällä on ovia. Eteisessä ei ole pistokkeita, ainoa valon lähde on kattolamppu. Tila on siis myös hämärä.

Nyt alan kuitenkin vihdoin olemaan tyytyväinen siihen (tosin hieman haaveilen pitkän seinän tapetoimisesta). Pipot, lapaset ja huivit ovat siististi hattulaatikoissa ja koreissa katonrajassa, takit rekissä. Kiinteä 50-luvun kenkäkaappi kätkee sisäänsä paljon kenkiä. Eli näinkin mahdottomassa ja pienessä tilassa kaikki on mahdollista saada suht hyvin piiloon ja järjestykseen.

Katon rajassa menevä kirjahylly on muuten mielestäni paras tapa hyödyntää kattokorkeus ja kivan näköinen vaihtoehto säilyttää kirjoja!
hattulaatikot / huuto.net
peili / ikea
vaaterekki / ellos
kenkähylly / indiska
seinäkalenteri / papershop
korit / varpunen
lamppu / fds (voitettu hunajaista-blogin arvonnasta!)

Monday, March 3, 2014

Maanantai


Hyvää maanantaita! Täällä ei tapahdu tänään tapahdu paljon mitään eikä postauksen kuva liity mihinkään, mutta Stiplussa olisi juttu upeasta mustavalkoisesta kodista Espoossa. Tästä kotijuttuun!