Tuesday, August 27, 2013

Inkkas

Tilasin itselleni ja pojalle Inkkas-popot. Inkkas on monella tapaa eettinen brändi- he lahjoittavat osan tuotoista Amazonin sademetsien ja siellä asuvien kansojen suojeluun. Kengät on myös valmistettu käsityönä etelä-Amerikkalaisista tekstiileistä. Kaiken hyvän lisäksi kengät on kivan näköiset. Kenkiä on erikseen naisille, miehille ja lapsille, sekä vegaaniversio. Kuoseja on useita erilaisia, toinen toistaan hienompia. Ainoa mitä jäin kaipaamaan oli korkeat varret lasten kenkiin.

A:n kengät eivät ole vielä päässeet käyttöön, ovat vähän isot. Omiani olen testannut ja tykännyt kyllä mutta varsinainen käyttöaika alkaa myöhemmin syksyllä. Tilasin kengät suoraan valmistajalta mutta näitä myy muistaakseni myös Urban Outfitters.


Saturday, August 24, 2013

Vielä on vihreää

Nyt on vielä vihreää mutta pian jo niin kauniin värikästä. Syksy on tunnelmallinen vuodenaika joten se on ihan tervetullut. Kyllähän tätä kesää on tässä jo ollutkin ihan tarpeeksi (nyt kaikki kesäihmiset voi lynkata minut). Ei sen kummempaa asiaa tällä kertaa kuin vielä muutama satunnainen kuva elokuulta!


Saturday, August 17, 2013

Muut meni Flow:hun...

Muut meni Flow:hun ja minä menin Pyhtäälle. Elokuun tango -tapahtumaan nimittäin! Flow:ssa olisi ollut paljon kiinnostavia esiintyjiä tänä vuonna mutta joskus on kai kuitenkin hyvä tehdä ihan toisin ja fiilistellä vaikkapa Argentiinalaista tangoa. Ja vierailla paikallisessa baarissa.Wednesday, August 7, 2013

Vegaanikengät

Eksyin ensimmäistä kertaa Uudenmaankadun Sofinahiin. Ihan mahtava kauppa! Paljon vaatemerkkejä joita ei muualta saa Suomessa, ja sattuipa olemaan juuri omaan makuuni sopivia. Erityisen suuri plussa on se että täällä on myynnissä vain eettistä muotia.

Mukava myyjä suositteli Tomsin vegaanikenkiä, joita oli luonnonvalkoisena ja sinisävyisenä enää kokoja 40 ja 42, ja hinta niissä nyt alennuksessa kympin! Kaikkien isojalkaisten kannattaa siis kiirehtiä hakemaan omansa pois.

Tuesday, August 6, 2013

Sadunomaiset hämärän tunnelmanluojat

Olen lamppufriikki. Tykkään monenlaisista lampuista. Vanhat arkkitehtivalaisimet, rouheat modernit lamput ja teollisuusvalaisimet, pirteät väripilkut, sadunomaiset tunnelmanluojat, designklassikot. Nämä kaikki voisi mahtua kotini sisustustyyliin. Viime aikoina minua on harmittanut asian suhteen se että kotiin ei mahdu enää yhtään uutta lamppua. Klassikko Lokki olisi aika kiva nimittäin, ja tykkäisin myös Normann Copenhagenin Norm 69:sta.

Tässä pari sekä ilman valoja että valot päällä mainion näköistä lamppua jotka kuuluvat selkeästi kategoriaan sadunomainen. Tord Boontjen Icarus oli nappihankinta makkariin, ja blogihitti pupulamppu toimii A:n huoneessa iltasadunlukemisvalona.Sunday, August 4, 2013

Valkoinen nurkka ja paperimobile

A:n huoneessa on taas kaikenlaista uutta. Se tarkoittaa sitä, että olen viimein saanut toteutettua pitkään suunnitteilla olleita ideoita. Askarreltiin yhdessä A:n kanssa paperinen mobile joka roikkuu nyt sängyn yläpuolella. Tämän tekeminen on ollut jo pitkään tekolistalla.

Sen sijaan valkoinen kulmaus on ihan ihan hetken inspiraatiosta syntynyt, kun selailin Avotakkaa ja sain sieltä idean jota vähän muokkasin sopivammaksi. Lehdessä oli maalattu lastenhuoneen seinään mustalla talon mallinen kuvio. Tuossa nurkkauksessa ja valkoisena idea toimi meillä paremmin, yksi kerros maalia vielä pintaan ja se on siinä. Avarsi tilaa ihan huomattavasti.
Julisteet Roy Lichtensteinin teoksista olen ostanut Lontoolaisen taidemuseon kaupasta ammoisina aikoina kun asuin vuokrayksiössä Kalliossa ja diggasin poptaidetta. Julistepari on odottanut uutta käyttöä ja saanut nyt uuden elämän Aaronin huoneen seinällä. Mikäs pientä poikaa voisi kiinnostaakaan enemmän kuin taistelulentokoneet ja räjähdykset? No, ehkä junat ja autot.

Magneetit ovat ajautuneet jääkaapin ovesta A:n huoneeseen koristamaan patteria.Timantin kaava on on ostettu täältä. Kenenköhän blogista joskus bongasin nämä ja tykästyin? 80-luvun robotti on taasen kirppislöytö.