Saturday, April 27, 2013

Herttoniemen pihakirppis

Huomenna sitten kirppistellään! Koko vanha herttoniemi muuttuu suureksi pihakirppikseksi. Itse olen siellä myös myymässä joten tulkaahan moikkaamaan jos tunnistatte!Tuesday, April 23, 2013

Ruukkuja

Kuvia eiliseltä. Huomaan näistä että olen saanut kerättyä ihan kivasti erilaisia ruukkuja kasveille. Suosikkini on tuo Nick Fraserin epäsymmetrinen terrakottaruukku. Sen kanssa yhteen sopii hyvin House Doctorin ruukut. Pantonen turkoosi ruukku perinteisemmällä muotoilulla tuo väriä kokoelmaan. Hortensia päätyi asuttamaan finnish design shopin alesta hankittua Muuton harmaata ruukkua. 

Parvekkeelle ajattelin hankkia vain perinteisiä terrakottaruukkuja seinähyllyihin kolmelle tasolle. Silleen espanjalaishenkisesti. Parvekkeen sisustaminen onkin projekti mihin pitäisi tarttua ihan pian. En ole aiemmin asunut parvekkeellisessa asunnossa joten parvekekalusteita ei löydy ennestään. Mitähän sinne keksisi?

Monday, April 22, 2013

Kivinokka

Keväistä retkeilyä Kivinokassa!
Sunday, April 21, 2013

Ikkunalaudalla vihertää

Chilit kasvavat hyvin ja ovat saaneet pituutta lyhyessä ajassa ihan kivasti. Sen sijaan itse kylvetty basilika näyttää todella kitukasvuiselta. Siksipä fuskasin ja istutin jääkaappiin kertyneitä yrttejä ruukkuihin (nekin vähän kulahtaneita kyllä, mutta jospa ne tuosta virkoavat vielä. Sky planter pääsi samalla tositoimiin. 

Basilika, persilja ja korianteri koristavat nyt ikkunalautaa. Tarkoitus olisi kylvää vielä herne, rucola ja ruohosipuli. Basilikaa pitää joka tapauksessa olla reilusti, sillä loppukesästä tehdään pestoa oman sadon basilikasta! 
Thursday, April 18, 2013

Fillarikausi on aluillaan

Tätä olen odottanut. Sitä nimittäin- että pääsee taas pyöräilemään. Talvi on tuntunut jatkuneen tänä vuonna loputtomiin mutta nyt alkaa jo näyttämään siltä että fillarin voisi kaivaa talviteloilta. Yleensä olen säästänyt tätä juhlallista hetkeä vielä pidemmälle kevääseen kun lumet on jo kaikki sulaneet, mutta nyt en malttaisi. Osasyynä siihen on upouusi kypärä joka saapui eilen. Kyseessä on Bernin musta lipallinen pyöräkypärä. Se on niin hieno!Wednesday, April 17, 2013

Kotoa (ja naked truth-haaste)

Otin kameran pitkästä aikaa kotiin mukaan joten sain räpsittyä parit kuvat. 

Olen toisinaan vähän laiska siivoamaan joten vetoan kuvassa näkyvään pyykkitelineeseen ja sotkuiseen lastenhuoneeseen sillä, että blogeissa on kiertänyt naked truth- haaste esitellä koti siivoamattomana. Osallistun näillä kuvilla samalla siihen :)Baarikaapissa odottaa ripustamista Boskken Sky Planter joka oli yksi Finnish design shopin alesta hankkimistani jutuista.
Monday, April 15, 2013

семь/PIETARI/7

Vielä parin päivän ajan näyttely семь/PIETARI/7 Rautatietorilla. Kannattaa siis pysähtyä katsomaan jos siellä päin liikkuu. Esillä kuvia Pietarin seudulta- koottu taannoiselta Pietarin kuvaajamatkaltamme. Näyttely sijaitsee postihallissa eli rautatientorin Elielin aukion puoleisessa päädyssä.


Thursday, April 4, 2013

Arabia 140v

Nähtyäni kuvia näistä Arabian 140v lautasista, tiesin heti että niitä on saatava. Pääsiäislomilla ostin kolme lautasta ja aion täydentää sarjaa vähitellen. Nämä ovat todella kauniit, livenä jopa upeammat kuin kuvissa. Ostin Toinin, Arjan ja Ullan. Voisin täydentää sarjaa vielä Raijalla, Oililla ja Maarialla.
Wednesday, April 3, 2013

Ferm Living henkarit

Tilaamani Ferm Livingin henkarit saapuivat. Onko kellään kokemusta merkin henkareiden kestävyydestä- vaikuttavat jotenkin rimpuloilta? Muutama noista on käytössä takkihenkareina ja mietin miten tulevat kestämään päivittäistä käyttöä. Näyttävät kivoilta kuitenkin (ja ne salmiakkikuviot taas...).