Sunday, August 4, 2013

Valkoinen nurkka ja paperimobile

A:n huoneessa on taas kaikenlaista uutta. Se tarkoittaa sitä, että olen viimein saanut toteutettua pitkään suunnitteilla olleita ideoita. Askarreltiin yhdessä A:n kanssa paperinen mobile joka roikkuu nyt sängyn yläpuolella. Tämän tekeminen on ollut jo pitkään tekolistalla.

Sen sijaan valkoinen kulmaus on ihan ihan hetken inspiraatiosta syntynyt, kun selailin Avotakkaa ja sain sieltä idean jota vähän muokkasin sopivammaksi. Lehdessä oli maalattu lastenhuoneen seinään mustalla talon mallinen kuvio. Tuossa nurkkauksessa ja valkoisena idea toimi meillä paremmin, yksi kerros maalia vielä pintaan ja se on siinä. Avarsi tilaa ihan huomattavasti.
Julisteet Roy Lichtensteinin teoksista olen ostanut Lontoolaisen taidemuseon kaupasta ammoisina aikoina kun asuin vuokrayksiössä Kalliossa ja diggasin poptaidetta. Julistepari on odottanut uutta käyttöä ja saanut nyt uuden elämän Aaronin huoneen seinällä. Mikäs pientä poikaa voisi kiinnostaakaan enemmän kuin taistelulentokoneet ja räjähdykset? No, ehkä junat ja autot.

Magneetit ovat ajautuneet jääkaapin ovesta A:n huoneeseen koristamaan patteria.Timantin kaava on on ostettu täältä. Kenenköhän blogista joskus bongasin nämä ja tykästyin? 80-luvun robotti on taasen kirppislöytö.


3 comments:

Tanja Lehtinen said...

ihana idea tuo maalattu nurkka.
valoista ja kiva yksityiskohta!
ihanaa elokuuta.

Katja/Projektila said...

Onpa upeat kuvat ja ihana toteutus! Painan tämän mieleen:)

Johanna said...

Ihanaa elokuuta sinnekin kaikille!

Tämä oli hauska idea ja niin muunneltavissa! Ja helppo toteuttaa.