Saturday, September 29, 2012

Photokina 2012, Köln

Käväisin messumatkalla Kölnissä työkavereiden kanssa. Photokina-messut järkätään kerran vuodessa, ja me vieraillaan siellä perinteisesti joka toinen vuosi. Messu itsessään tarjoaa paljon uusia vempeleitä ja tekniikkaa niistä kiinnostuneille. Messualue on niin laaja, ettei sitä kierrä päivässä. Meille messumatka on ollut yleistä fiilistelyä ja vähän inspiraationkin hakemista. Itse odotan aina Lomon osastoa, se on yleensä stailattu kivasti. 

Ravintola Taku saakoon postauksessa erityismaininnan. Sitä ei missään nimessä kannata jättää kokeilematta jos Kölnissä päin vierailee. Aivan mahtavaa japanilaista ruokaa ja muitakin Aasian makuja tarjolla kohtuuhintaan!
Tässä vielä muutama kuva upeasta Kölnin tuomiokirkosta. Kyseinen pytinki on varmasti yksi upeimmista kirkkorakennuksista mitä olen nähnyt, ja tietenkin yksi Kölnin suurimmista nähtävyyksistä.


Wednesday, September 19, 2012

Kalasatama

Muutama räpsy kävelylenkiltä Kalasatamassa. Alue muutoksessaan kiehtoo ja on kuvauksellinen. 


Monday, September 17, 2012

Sininen, harmaa, musta, valkoinen

Kodin sisustaminen ja laittaminen on vielä kesken, mutta päätimpä silti jakaa muutaman kuvan. Sinistä väriä on ajautunut kotiimme ihan varkain. 

Aaronin sängyn peitto on viime kesän Kreikan matkan tuliaisia. Sen värityksestä tulee mieleen saamelaisten perinneasut.Syvennys keittiön ja olkkarin välillä on maalattu Nougatista ostetulla kalkkimaalilla. Siitä tarkempaa postausta myöhemmin.


Makkarin sängyllä lojuu Hietsun kirpparilta ostettu retrotäkki. Liukuoven taakse tulee oma tuunailunurkkaukseni, jonne voin kerätä kaikki keskeneräiset projektit. Pukkijalat hain Ikeasta, pöytälevy puuttuu vielä. Sängyn runko tilattiin Futoniasta, josta ainoana futonliikkeenä löytyi mieluisa futonin runko.Sunday, September 16, 2012

Habitare 2012 ja Arjen aarteet

Ehdinpäs käymään Arjen aarteet-näyttelyn vielä viimeisenä päivänä! Onneksi, sillä sieltä löytyi paljonkin kiinnostavaa katsottavaa. Viikonloppu on ollut muutenkin design-painotteinen sillä eilen kävin kiertämässä Habitaren. Sieltäkin muutamat kuvat, vaikka tämän vuotinen tarjonta onkin puitu jo aikalailla läpi blogeissa. Itse en oikein keksinyt sieltä nyt mitään elämää suurempaa mutta trash design-osio oli jälleen aika hauska.


 Tykästyin myös Lundian messuosastoon ja erityisesti ylläolevassa kuvassa näkyvään sänkyyn.

En ottanut turhia paineita löytää mitään erityistä vaan kiertelin kummassakin tapahtumassa mieli avoimena, fiiliksestä nauttien.