Saturday, June 30, 2012
Erik Bruun on ollut paljon esillä viime aikoina Jaffa-kuvitustensa myötä. Hän on tehnyt niiden lisäksi paljon muitakin upeita töitä joista tunnetuimpia lienee hänen piirtämänsä setelit ja eläinaiheiset kuvitukset. Sulka ja kynä- kirja valottaa herran uraa ja töitä kaikenkattavasti. Suosittelen tutustumaan upean kuvittajan töihin paremmin, mikäli sitä ei ole vielä ehtinyt tehdä!

Friday, June 29, 2012
Kuvia juuri alkaneen loman ja tulevien kesäretkien kunniaksi! Nämä ovat Vasikkasaaresta parin viikon takaa. Päivä oli jo tosi helteinen, mutta iltaa kohden viileähkö.

Thursday, June 28, 2012Pari kuvaa muutamien kuukausien takaa. Toteutettiin nämä yhdessä mallitoimisto Brandin kanssa. Ihanaisena mallina on Sanni.

Tuesday, June 26, 2012

Ehdin juhannuksena selaamaan läpi loputtoman kasan sisustuslehtiä ja fiilistelemään tulevaa asuntoa. Tässä muutama kuva joista löytyy hyviä juttuja.

Allaoleva sisustus on täydellinen. Näin tyhjää ei kotonani tule varmasti koskaan olemaan vaikka kuinka siihen pyrkisin joten tähän en edes tähtää. Yleisilme kuitenkin tulee olemaan vaalea, linjakas ja raikas- ja nimenomaan sinisillä yksityiskohdilla höystettynä. 


Iso mittatilaustyönä teetetty kirjahylly voisi olla aika kiva. Kaikkein kivoin se olisi jos se kiertäisi esim. oviaukkoa. Tulevassa kodissa ei ole sopivaa kohtaa oviaukkoja ajatellen, mutta sille löytyy varmaan paikka muualta.


Tässä kuvassa viehättää se, miten kasvit sisustavat tilan. Meillä on vain pienehköjä kasveja mutta tuollaiset korkeat ja kapeat voisivat näyttää kivalta ikkunalaudoilla.


Liitutaulumaalia meillä on nykyisessäkin asunnossa ja siihen en vaan kyllästy. Tässä kuvassa sitä on käytetty mielestäni kivasti isona pintana. Aaronin huoneeseen tulee mitä todennäköisimmin ko maalia isolle alueelle mutta jos vaikka muun värisenä kuin mustana. Liitutaulumaaleja on tietääkseni myös vihreää ja sinistä.


Sirkusteema ja erityisesti salmiakkiruutuiset kuosit viehättävät aina vaan.


Kivan näköinen parveke, paljon viherkasveja. Haaveilen loikoilunurkkauksesta perinteisen parvekepöydän ja tuolien sijaan. Parvekkeesta voisi rakentaa keitaan kasveineen.


Tässä kuvassa viehätti oikeastaan seinän hailakanvihreä sävy. Voisi sopia nimenomaan keittiöön.Juhannusyö

Tuesday, June 19, 2012

Olen viettänyt melko pitkän blogihiljaisuuden mutta nyt olisi taas aika aktivoitua. Kiireisenä viime aikoina on pitänyt mm asunnon myynti ja uuden etsiminen. Nyt on (alku)kaupat tehty ja uuden kodin remppa pääsee alkamaan elokuun puolessa välissä. Ostamamme asunto on vuodelta 1956. Tilaa on 74,5 neliön verran ja neliöt sijaitsevat kerrostalon ylimmässä kerroksessa. Pää on nyt täynnä sisustussuunnitelmia, niistä lisää myöhemmin.

Aaronkin ehti täyttää 2 vuotta ihan varkain! Nyyh, äidin vauva onkin jo iso poika!